Удобства

Топъл басейн

Семеен хотел „Чифлик Хилс & СПА“ разполага с открит топъл басейн и детски басейн, които са отворени от май до октомври.

Кристално чистата вода и нейната температура от 32 градуса, в комбинация от тишината и зеленината на троянският балкан, са гаранция за една пълноценна и назбравима почивка!

Финландска сауна

Сауната е място за релакс и укрепване на здравето, така че само от вас зависи как ще я използвате – колко често, за колко време, при каква температура и влажност. Има обаче някои общи правила, спазването на които ще ви гарантира ползите от сауната – и ще ви предпази от вреда.

Релаксиращият ефект и здравословният ефект на сауната могат да бъдат допълнени и подобрени с аромат и хромотерапия, както и с избран звуков фон. Ароматите помагат да се запази жизнената енергия на тялото и да се повиши тонусът, повлиявайки кръвообращението и успокоявайки сетивата, а светлината (като цяло) и различните цветове имат благоприятен ефект върху психиката и настроението.

Парна баня

Парната баня е прекрасен начин за детоксикация на тялото ви. Парата отваря порите и увеличава способността на организма да изхвърля токсините през кожата. Според експертните съвети трябва да ходите на парна баня три пъти седмично, за да увеличите максимално ползите от тази естествена процедура за детоксикация.

Парните бани са изключително релаксиращи, те отпускат мускулите и артериите. Това от своя страна има положителен ефект върху кръвоносната система, което води до подобряване на кръвообращението в тялото. В същото време парните бани успокояват нервната система, като по този начин намаляват стреса. 

Масажи

Възстановете жизнеността и енергията си под грижите на специалисти и придайте блаженство на сетивата си в релаксираща атмосфера. В продължение на хиляди години древната традиция на масажното изкуство се използва като релаксираща терапия и има доказани ползи както за тялото, така и за ума.

Можете да избирате от многото ни предложения или да ни се обадите и ние с удоволствие ще ви помогнем да изберете процедура, съобразена с вашите нужди и предпочитания.

Починете си от ежедневието, стреса и шума и се потопете в спокойствието и комфорта на нашите професионалисти! Ще си тръгнете освежени, заредени и спокойни! 

Релакс зона

В нашата зона за релакс можете да се отпуснете след използване на сауни и басейна или след процедури в спа центъра.


Отпуснете се със стил, наслаждавайки се на приятна музика и атмосфера, забравете за стреса и натовареното ежедневие.

test